۶ نکته حیاتی در هنگام کم شدن بازدید سایت در سال ۲۰۲۱

اگر یک وبمستر یا مدیر وبسایت باشید، احتمالا خوب می دانید که کم شدن ترافیک یا بازدید وبسایت چه حسی دارد و چقدر می تواند باعث ترس ما شود. چون کم شدن بازدید وبسایت یعنی کم شدن درآمد!!

خیلی از افراد وقتی بازدید طبیعی سایتشان کم می شود می ترسند و نمی دانند باید چه کاری انجام دهند تا دلیل این موضوع را پیدا کنند، به همین خاطر ما در این مقاله به بررسی این موضوع پرداختیم که وقتی بازدید وبسایت تان کم شد، چه چیزهایی را باید بررسی کنید تا دلیل این موضوع را متوجه شوید.

اگر میخواهید با دلایل این موضوع آشنا شوید و بدانید در زمان رخ دادن این اتفاق، چه کاری انجام دهید، پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

۶ نکته حیاتی در هنگام کم شدن بازدید سایت در سال ۲۰۲۱

۱- گوگل سرچ کنسول یا گوگل وبمستر

اولین ابزار مهمی که در زمان کم شدن بازدید وبسایت باید بررسی کنید، گوگل سرچ کنسول است که در گذشته به گوگل وبمستر معروف بود.

در گوگل سرچ کنسول تمامی آمارهای مربوط به موتورهای جستجو وجود دارند و ما می توانیم با بررسی بخش های مختلف این ابزار، متوجه شویم که دلیل کم شدن بازدید وبسایت مان چه چیزی است و چطور می توانیم آنها را برطرف کنیم.

قسمت Search Analytics در گوگل سرچ کنسول، کمک زیادی در این زمینه می کند و می توانید آمارهای مهم در مورد میزان جستجو شدن و ورودی وبسایت خودتان را بررسی کنید.

توصیه می کنیم حتما از این ابزار استفاده کنید و اگر آن را ندارید در اولین فرصت روی وبسایت خودتان نصب کنید تا روی آمارهای مربوط به موتورهای جستجو، کنترل بسیار بیشتری داشته باشید.

۲- بررسی کد گوگل آنالیتیکس در وبسایت

گاهی اوقات ممکن است به خاطر تنظیمات خاصی در قالب وبسایت خودتان یا بروزرسانی هایی که انجام می دهید، کد گوگل آنالیتیکس از وبسایت حذف شود یا به مشکل بخورد و همین موضوع باعث شود شما آمار اشتباهی دریافت کنید.

پس توصیه می کنیم اگر می بینید بازدید وبسایت شما کم شده است، ابتدا کد گوگل آنالیتیکس را بررسی کنید و مطمئن شوید مشکلی ندارد و برای اطمینان بیشتر، از یک ابزار آمارگیر دیگر هم استفاده کنید تا بتوانید آمارها را باهم مقایسه کنید و متوجه شوید که مشکلی در رابطه با گوگل آنالیتیکس وجود ندارد.

۳- بررسی الگوریتم های گوگل

گوگل برای نحوه نمایش وبسایت ها و رتبه بندی آنها الگوریتم هایی دارد که به صورت مرتب این الگوریتم ها را بروزرسانی می کند.

گاهی اوقات ممکن است کاری که الان انجام داده اید و باعث ترافیک ارگانیگ خوبی شده است، در الگوریتم های جدید گوگل تخلف محسوب شود. به همین خاطر خوب است هر چند وقت یکبار در مورد الگوریتم های گوگل مطالعه کنید و اگر هم بازدید وبسایت شما کم شده است، ببینید الگوریتم های گوگل تغییری کرده اند یا نه؟ چون این موضوع می تواند تاثیر زیادی در میزان بازدید وبسایت شما داشته باشد.

گاهی اوقات ممکن است در وبسایت شما لینک های شکسته یا مشکل دار وجود داشته باشند و این لینک ها برای شما مشکلات زیادی را ایجاد کنند.

مثلا ممکن است به خاطر نصب یک افزونه یا حذف یک افزونه از وبسایت، تداخل قالب و افزونه یا وجود مشکل در دیتابیس وبسایت شما، لینک های وبسایت دچار مشکل شوند و این موضوع می تواند باعث شود رتبه سایت شما در گوگل پایین بیاید و در نتیجه بازدید وبسایت تان کم شود.

به این خاطر که اگر لینک وبسایت شما خراب باشد و کاربران گوگل روی آن کلیک کنند و ببینند دارای مشکل است سریع از وبسایت شما خارج می شوند یا اگر ریدایرکت انجام شود و به گوگل اعلام نکرده باشید، ممکن است به وبسایت شما مشکوک شود و تمام این موارد باعث کاهش رتبه وبسایت شما می شوند.

پس این موضوع هم مهم است و باید آن را به صورت کامل بررسی کنید تا مطمئن شوید لینک های وبسایت شما مشکلی ندارند.

۵- مشکلات طراحی مجدد وبسایت یا انتقال وبسایت

گاهی اوقات پیش می آید که شما بخواهید وبسایت خود را طراحی مجدد یا ریدیزاین کنید و این موضوع ممکن است مشکلاتی را برای وبسایت شما ایجاد کند.

حتی انتقال وبسایت به یک هاست دیگر هم می تواند باعث ایجاد مشکلاتی شود.

پس اگر بازدید وبسایت شما کم شده است و اخیرا وبسایت خودتان را ریدیزاین کرده اید یا آن را به هاست جدیدی منتقل کرده اید، حتما این موارد را بررسی کنید و ببینید که مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد.

چون گاهی اوقات ممکن است در انتقال وبسایت لینک ها دچار مشکل شوند و هر کاربری که به وبسایت شما می آید با خطای ۴۰۴ مواجه شود یا نحوه نمایش وبسایت شما به مشکل بخورد، این موارد می توانند تاثیر زیادی در کاهش بازدید وبسایت شما داشته باشند و بررسی شدن آنها بسیار مهم است.

۶- کیفیت محتوای شما

خیلی از اوقات ما در ابتدای کار خودمان برای محتوا وقت زیادی می گذاریم و محتواهای عالی را تولید می کنیم و این محتواها باعث می شوند بازدید وبسایت ما افزایش پیدا کند.

اما بعد از مدتی که سرمان شلوغ می شود و سفارشات بیشتری داریم، کیفیت محتوای ما افت می کند یا اصلا محتواگذاری را فراموش می کنیم.

این موضوع می تواند تاثیر زیادی روی کم شدن بازدید وبسایت داشته باشد.

به این خاطر که ممکن است رقبای جدیدی آمده باشند و چون شما محتوای خوبی تولید نکرده اید یا اصلا محتوا تولید نکرده اید، جای شما را در رتبه های اول موتورهای جستجو گرفته باشند و همین موضوع باعث شود بازدید وبسایت تان کم شود.

تولید محتوای مداوم یکی از مهمترین کارهایی است که باید انجام دهید و اگر نمی توانید این کار را انجام دهید، باید آن را به شخص دیگری بسپارید تا وبسایت شما بدون محتوا نماند و بازدید وبسایت تان کم نشود.

جمع بندی

دلایل مختلفی برای کاهش بازدید وبسایت شما وجود دارند که در این مقاله ۶ مورد از مهمترین آنها را به شما گفتیم و در مورد هرکدام از آنها توضیح دادیم.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا در زمان هایی که حس می کنید بازدید وبسایت تان کم شده و از این موضوع می ترسید، بتوانید مشکل را شناسایی و حل کنید و نگرانی شما برطرف شود.

دسته :آموزش و مقاله تاریخ :یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ بازدید :1,621 نظرات : 0 نظر
نظرات
جهت پشتیبانی محصول از طریق تیکت اقدام کنید / نظرها بعد از تایید مدیران منتشر می‌شود.

    پشتیبانی تلگرام وین تم